Werkplaats Jeroen
Creatieve werkplaats

Tarieven en voorwaarden


Zo goed als alle kinderen doen vast mee, op een vaste dag, net zoals bijvoorbeeld bij sport, muziek e.d.

De meeste kinderen doen dan ´van vakantie tot vakantie´ mee. Veruit het grootste gedeelte blijft daarna ook meedoen. Zij krijgen voorrang op de kinderen die nieuw in willen stromen.

Tussentijds instromen kan als er een plek vrij is.

Los meedoen kan ook als er een plek vrij is. Langer dan een week vooraf reserveren is niet mogelijk. (Dit omdat het meer een ´club´ is, waarbij de kinderen elkaar (leren) kennen, dan dat het steeds wisselende groepen zijn. Daarom is het vooral gericht op ´vast deelnemen´ en kunnen eventuele overige plekken vergeven worden aan kinderen die ´los´ mee willen doen.)

Kosten bij vaste deelname: 16 euro per les. Voorafgaand aan de periode tussen de vakanties wordt een betaalverzoek gestuurd voor het aantal lessen x de lesprijs.

Een losse les: 18,25 per les (Indien er plek is. Langer dan een week vooraf reserveren is niet mogelijk)


Aanmelden:

Terugkerende klanten via Whatsapp, nieuwe deelnemers graag door het formulier op de startpagina in te vullen.

Leeftijd: omdat is gebleken dat de activiteiten het meest aansluiten bij kinderen van negen jaar en ouder, is de minimumleeftijd bij veel lessen wat verhoogd, op dit moment bij alle lessen minimaal 9 jaar.


Losse les: 18,25 per les. De lessen zitten geregeld vol, dus reserveren is noodzakelijk en niet altijd mogelijk. Na aanmelden uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen, met inhouding van 5,- reserveringskosten. Binnen 24 uur is het gehele bedrag verschuldigd.

Vakanties: (als er vakantielessen zijn) met (begeleidende) ouder 21,50 Twee kinderen met begeleidende ouder: 32,- (vanaf 8,5 jaar alleen, vanaf 6 jaar alleen met begeleidende ouder.)

-> Bij een ouder-kindles mag bij twee of meer kinderen de ouder gratis mee, maar er wordt wel verwacht dat de ouder de kinderen in redelijke mate begeleidt. (zie **)

Proefles: 8,50 euro. (Doel: Onderzoeken of vaker meedoen geschikt is voor je kind. Alleen (eenmalig) voor normale lessen. (Niet op zaterdag, voor bijzondere dagen en in vakanties, zoals bijv. wanneer de werkplaats tijdens een studiedag open gaat.)

Een gast mee?
De kinderen mogen eenmaal de loopduur ´tussen de vakanties´ gratis iemand meenemen. (Op voorwaarde dat er nog plek is, ze samen gaan werken, de vaste deelnemer de ander helpt en de gast niet (veel) jonger is dan de vaste deelnemer.)

Alle lessen inclusief (normaal) gebruik van materialen.Wil je meedoen, maar is er thuis te weinig geld? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur die de lessen kunnen meebetalen voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met een Haarlem Pas (in gevallen ook zonder). Een Jeugdfonds aanvraag kan bijvoorbeeld gedaan worden via de school of het Sociaal Wijkteam. Info via www.jeugdfondssportencultuur.nl/haarlem

**:   Ouder-kind les:

  • (Indien open op) Zaterdagen van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 uur en woensdagmiddag van 15.30 tot 17.15 uur. (In het najaar weer of tijdens extra zaterdaglessen. Wil je op de hoogte gebracht worden als de werkplaats op zaterdag open gaat? Laat dit dan even weten door een berichte te sturen.)
  • Indien open in de vakanties, is dat altijd met ouder mogelijk. In overleg soms ook mogelijk tijdens andere lessen.
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar (maar alleen met ouder, zonder vanaf 8,5 jaar.)
  • Een ouder betaalt slechts 5 euro als je samen met je kind gaat werken.
  • Kom je met twee kinderen, dan kom je als ouder gratis mee en kost het 32 euro totaal.
  • Kom je als ouder echt om voor jezelf te werken (wat zeer aan te raden is!), dat geldt het normale tarief voor de ouder.
  • Een bijdrage wordt gevraagd wanneer een (prijzig) bouwpakket of dure materialen gekozen worden:
  •     (Uitleg: Deze bouwpakketten zijn zo goed als nooit voor kinderen jonger dan tien jaar geschikt, maar met begeleiding van een ouder ook wel door jongere kinderen te maken, maar meestal niet in één les af te krijgen en gaan daarom vaak mee naar huis om thuis af te maken.)


Voorwaarden:

- Aanmelden mogelijk tot aanvang van de les, maar vol = vol.

  • In de vakantie gaan de normale lessen niet door, maar zijn er wel vaak vakantielessen. Dit is te vinden op de website, nieuwsbrieven, Facebook en Instagram.


Kleding: Zorg voor kleding waar een vlek op of scheur in kan komen. We werken overwegend met uitwasbare verf en lijm, maar een blijvende vlek (of beschadiging) is niet uitgesloten. Stevig schoeisel is ook van belang i.v.m eventueel vallende hamers, zagen, stukken hout e.d.

Gedrag: Materialen en gereedschappen zijn niet gevaarlijk, die doen niets als ze niet gebruikt worden. Bij verkeerd, onzorgvuldig gedrag kan het wel gevaarlijk worden. Van kinderen wordt verwacht dat ze mogen leren en dus fouten mogen maken, maar worden wel geacht instructies op te volgen en zorgvuldig met de spullen om gaan.

Ook wordt verwacht dat ze in redelijke mate rustig en zelfstandig kunnen werken. Het is nooit stil tijdens een les en dat hoeft ook niet. Toch is het vaak relatief rustig en vinden de kinderen dat zelf ook prettig. 

 

Werken aan doelen

Bij een deelname van (minimaal) tien lessen is het mogelijk om doelen met elkaar af te spreken, bijvoorbeeld het trainen van doorzettingsvermogen, oefenen met fouten maken, (positief) contact maken met andere kinderen, ´werken volgens een plan´, je aan een plan houden e.d. Deze doelen kunnen ook tijdens het blok van tien weken gekozen of in overleg aangepast worden.

  

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram