Werkplaats Jeroen
Creatieve werkplaats


Ook voor volwassenen!


¨Wat is dit leuk, dat zou ik zelf ook wel willen doen!¨, is een opmerking die ik inmiddels al van vele ouders, maar ook opa´s en oma´s, oppas en andere volwassenen gehoord heb.


Ga ook zelf, of met een groepje andere volwassenen, lekker aan de slag!

Wegens gebrek aan animo is er op dit moment geen speciale les voor volwassenen. Komende weken zou dit op de woensdagochtend gepland kunnen worden, bij minimaal 5 deelnemers.

Meedoen kan met de normale strippenkaart van de kinderen (als je kind een strippenkaart heeft). De prijs van een losse les is 16,50, inclusief (normaal) materiaalgebruik.

  Bij interesse dit graag via de contactpagina of mail aangeven.

Ook vele volwassenen worden enthousiast bij de gedachte om ook met de ´muizenhuizen´ aan de slag te gaan, maar ook de andere techniekwerkstukken en programmeren van de robots worden vaak enthousiast bekeken.

Wanneer

Maar wanneer dan? De meesten hebben het behoorlijk druk, maar zien deze activiteit ook als mogelijkheid om te ontspannen. Voor velen zal dat vermoedelijk ook zo zijn, even lekker in je eigen (mini-)muizenwereldje stappen die je vorm kunt geven zoals je dat zelf graag wil. (Of aan totaal iets anders werken, dat kan ook!)

 Workshops

In vooraf overleg zijn er vele workshops of is vrij werken mogelijk. Zie bijvoorbeeld de fotopagina voor ideeën.

Aanmelden

-        Aanmelden graag via het contactformulier, mail, app of persoonlijk aanspreken.

-        Bij getoonde interesse, maar nog onvoldoende deelnemers neem ik contact op met de vraag of de interesse nog steeds bestaat. (Je legt je bij getoonde interesse dus nog niet gelijk vast, omstandigheden kunnen natuurlijk altijd veranderen waardoor deelnemen niet meer uitkomt.)

 

 


 

 


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram