Werkplaats Jeroen
Creatieve werkplaats

Met de klas naar de werkplaats?

Oktober 2022: Op dit moment is het te druk, is er (even) geen mogelijkheid om naar te werkplaats te komen of lessen op locatie te verzorgen.

Het is mogelijk om met een (een deel van een) klas naar de werkplaats te komen. We kunnen dan een programma op maat maken. Dit kan een bepaald werkstuk zijn dat passend is bij een bepaald thema, maar kan ook het wat vrijere ¨Muizenhuizen maken¨ zijn, waarbij kinderen meer vrijheid hebben om te bepalen waaraan ze willen werken.

Tot ongeveer 13 kinderen kan ik het alleen af, voor een grotere groep is begeleiding van de leerkracht wenselijk.

De werkwijze die we normaal hanteren, waarbij kinderen zelf kiezen wat ze willen doen, is op zo´n moment en met een grotere groep niet goed meer te begeleiden. Wel kan er in overleg bepaald worden dat de kinderen bijvoorbeeld uit drie werkstukken kunnen kiezen.)

Dit is mogelijk op dinsdag (tot 14.00 uur), woensdag (tot 12.00 uur) en donderdag (tot 13.30 uur).

- Doelgroep: kinderen in de basisschoolleeftijd (vanaf groep 4) en volwassenen.
- Activiteiten, data, kosten e.d. : in overleg. 

Workshops op locatie

Geregeld krijg ik de vraag om workshops op locatie te doen. Dit is mogelijk, hoewel het de voorkeur heeft om naar de werkplaats te komen, aangezien er voor de meeste activiteiten veel materiaal, gereedschap e.d. nodig is en de werkplaats hier helemaal op ingericht is. Er is (nog) geen vaststaand cursusaanbod, maar dit is wel snel ontwikkelen en is in overleg redelijk gemakkelijk op maat te maken. Met mijn ervaring en bevoegdheid als basisschoolleerkracht kan ik gemakkelijk lesgeven op scholen.

Interesse? Stuur gerust een mail!

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram