Werkplaats Jeroen
Creatieve werkplaats

Ouder kind werken

Ouder-kind werken is op zaterdag mogelijk! (Opmerking: de werkplaats is niet meer standaard op zaterdag open. Het wordt vooraf aangekondigd als we open gaan via een verzendlijst via Whatsapp. Ook een bericht ontvangen? laat het even weten door een mailtje te sturen.

We doen dit nu een aantal maanden en is een succes te noemen. Met groot enthousiasme wordt er aan van alles gewerkt. 

Op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur.

Hoe werkt ouder-kind werken? Zonder ouder is de minimumleeftijd 8 jaar, met ouder minimaal 5 jaar. Er is ruime keuze om een werkstuk te kiezen, maar zelf iets bedenken is ook mogelijk. Je kunt samen aan iets werken, maar ieder aan een eigen werkstuk werken, is vaak ook succesvol! (*)

Kosten ouder-kind les:
Zie de pagina over tarieven en voorwaarden.

Aanmelden: terugkerende klanten graag via Whatsapp. Ben je voor het eerst, dan graag het aanmeldformulier op de homepage invullen. Een keertje sfeer komen proeven is zeker mogelijk. Graag wel even vooraf laten weten.


Ad *: Jongere kinderen vinden het vaak fijner om samen met een ouder iets te maken, vanaf een jaar of acht/negen vinden ze het vaak leuker als de ouder een eigen werkstuk maakt. Althans, dat denk ik tot nu toe waar te nemen. Dit is geen harde wetenschap en ook sterk afhankelijk van het kind, wat jullie willen gaan doen e.d.


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram