Werkplaats Jeroen
Creatieve werkplaats


Kerstvakantie

In de kerstvakantie zal de werkplaats een aantal dagen in de eerste week open zijn:

Dagen:

- Zaterdag 24 december (10:00 uur vol, 13.30 nog wel plek)

- Dinsdag 27, woensdag 28,

- Donderdag 29, vrijdag 30 december

              Extra: zaterdag 31 dec, van 10.00 tot 12.00 uur! (Geen middagles)

Tijden:

   - van 10.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 15.30 uur


Overigens: zoals altijd gaan de normale, doordeweekse lessen in vakanties niet door.

Klik hier om naar de startpagina te gaan.Wat kunnen ze doen?

Kinderen kunnen zelf kiezen waar ze aan willen werken. (Muizenhuizen, techniekwerkstukken, houtbewerking, naar eigen inzicht bouwen/knutselen met de vele materialen die in de werkplaats aanwezig zijn, ook kunnen ze, vanaf een jaar of tien, robots programmeren.)

- Naast bouwen kunnen kinderen ook bijvoorbeeld met wol (vilten), sieraden maken, bijenwas, werken met fimoklei, stof, klei, gipssteentjes, allerlei soorten verf en nog veel meer aan de slag!

Ouder-kindwerken is zeker mogelijk!  Als je samen met je kind komt, dan is het vanaf vijf jaar. Vooral de lessen van 10.00 uur worden veel bezocht door ouders, verzorgers enz. met hun kind(-eren). (Speciaal tarief: ouder + kind: 21,50. (Begeleidende) ouder met twee kinderen: 30,-)

Leeftijd: vanaf 8 jaar is het mogelijk om zelfstandig mee te doen. Dit is echt het minimum. Vanaf een jaar of negen wordt het nog leuker, omdat ze meer mogelijkheden hebben en kunnen als ze wat ouder zijn. De activiteiten zijn echter het meest geschikt voor kinderen vanaf tien jaar.

Kosten: Eén strip van een strippenkaart per les of een losse les afnemen kan ook. Klik hier voor meer info. Er is weer een speciale vakantie-aanbieding! (16,50 voor een losse les. Met één kind kun je als volwassene voor vijf euro mee, kom je met twee kinderen, dan is het totaal 30 euro.)

Adres: Delftlaan 327, Haarlem Noord (vlakbij de Bison bowling)

- Tip: In de vakantie doen veel kinderen meerdere keren en vaak samen met een vriend/vriendin mee. Samen met een ander gezin een strippenkaart kopen kan, mits het op één adres geregistreerd staat.

Aanmelden voor vaste/terugkerende klanten graag via Whatsapp.

   -> Nieuw in de werkplaats? Vul dan aub het invulformulier hieronder in.Klik hier om naar de homepage te gaan.

 

 

 

  


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram